Monday, September 17, 2012

PENGALAMAN BERSAMA ISMAK RUKYAH


PENGALAMAN BERSAMA ISMAK RUKYAH
Lama sungguh tidak update blog ini. Baru habis berkursus di Ulu Yam Selangor iaitu kursus rawatan islam anjuran Ismak Rukyah. Alhamdulillah diijazahkan sebagai perawat bagi ismak rukyah dan naqib di Seremban Negeri Sembilan. Apapun banyak sungguh pengalaman berguna yang diperolehi. 

Bertempat di Ulu Yam di Nur Alam Bestari. Masyaallah sangat cantik. Pemandangan tasik dan pokok 2 menghijau mengiri perjalan ke tempat kursus.

 Time Makan bersama kawan2.

2 kali aku berkursus di sini. Pertama ketika 2 hari kita berpuasa selama seharian dan kali ini selama 2 hari iaitu Sabtu dan Ahad. Nama pun kursus perubatan ISLAM maka tidak lari dari sesi pembelajaran mengenai perkara yang membabitkan perubatan islam. Sesi praktikal membabitkan kes- kes sebenar alhamdulillah membawa satu pegalaman yang tidak terhingga.Sifu ku Gambar AkhirWatikah Perawat (almuallij)

Insyaallah jika diizinkan akan meneruskan sesi-sesi akan datang dan cuba memanfaatkan apa yang telah dipelajari."lLMU TANPA AMAL SEPERTI POHON YANG TIDAK BERBUAH' Wallahualam.

Nukilan
Brotherfad 
di Nur Alam Bestari Ulu Yam Selangor.
Foto: Ismak Rukyah EhsanNo comments:

Post a Comment