Thursday, March 17, 2011

Kembara ke Pahang dan Terengganu

Trip ni berlaku pada tahun lepas tahun 2010. Trip kerja. Namun perjalan ke Trengganu melalui negeri Pahang memang menyeronokkan. Dalam Malaysia sahaja banyak tempat-tempat menarik dan boleh menenangkan jiwa aku lawati. Bertepatan dengan nama blog aku ni iaitu qalbu power ( mencari ketengan diri).

Seperti biasa rombongan ini pastinya bersama sahabat aku iaitu sang penjejak badai nan sorang ni...visi kami mencari tempat-tempat menarik yang boleh mendamaikan jiwa.



Sempat membeli sata.Original dan power!



Beli jangan tak beli.


Singgah sebentar di Muadzam berjumpa dengan Tuan Guru Maza dari Hikmah sejati.


 Salah satu pemandangan sepanjang perjalanan.


Ni pantai Cherating Pahang..


Di Kuala Trengganu...


Remang senja di Kuala Trengganu.


Salah satu mercu tanda di Trengganu..



Lagi mercu tanda!


Sang ipin mcm berkawat je...hehehe ex army tu..


Penulis sedang meronda2...


Gambar penulis di sebuah bot ...air pasang  bleh sampai kat cini wooo..


Sang Ipin Lagi...







Fotogenik tak gambau ni...



Tak sempat nak upload gambar  lagi..Insyallah banyak lagi trip yang menarik yg nak aku upload kat blog ni.Bukan apa untuk tatapan di kemudian hari...

Teks: Ibnu Ahmad
Foto: Ibnu Ahmad

No comments:

Post a Comment